Unieke trouwringen
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Bijzondere ringen voor een bijzondere gebeurtenis.

Unieke trouwringen

Voor unieke trouwringen ben je aan het juiste adres bij Mio. De goudsmeden Myrna Floor en Jeroen Pasteuning kunnen je uitstekend adviseren bij het uitzoeken van een paar unieke trouwringen. Vanzelfsprekend luisteren wij daarbij naar je wensen. Om je te helpen een keuze te maken hebben wij een grote collectie bijzondere trouwringen die als inspiratie kan dienen. Elke ring is zorgvuldig in onze eigen goudsmederij gemaakt. Heb je zelf een idee of ontwerp voor unieke trouwringen? Ook dat is geen probleem. Wij maken ze graag voor jullie.

Persoonlijk advies?
Maak gerust een afspraak!

Mio zit in de gezellige Haarlemmerstraat in Amsterdam. Natuurlijk kun je altijd de winkel binnenstappen. Wil je echter verzekerd zijn van de volle aandacht en persoonlijk advies, bel ons dan op 020-6241517 of maak online een afspraak

Afspraak maken >>

Zomaar een greep uit onze uitgebreide collectie

Unieke trouwringen, persoonlijker kan het niet

Bij Mio vind je gegarandeerd de unieke trouwringen die uitstekend bij jou en je aanstaande passen.Het maakt niet uit of je klassieke ringen zoekt of juist exclusieve trouwringen met briljanten. In elke stijl kunnen wij unieke trouwringen voor jullie ontwerpen. Vanzelfsprekend luisteren wij hierbij naar jullie wensen. Heb je zelf een idee voor unieke trouwringen? Ook dan bespreken wij graag jullie wensen. Een beperkt budget zou hiervoor geen belemmering hoeven zijn. Kies ringen uit goud, zilver of platina, met of zonder edelstenen.

Inspiratie nodig?

Bekijk onze collectie om inspiratie op te doen voor het laten maken van een paar unieke trouwringen.

unieke trouwringenunieke trouwringen schets

Tips voor het uitzoeken van je trouwringen? Schrijf je nu in.

E-mail adres:
Voornaam:
Achternaam:

© Copyright - Mio Trouwringen